CCY - PG 631982-6

börja om från början..
Då ska man börja om från början.. kanske inte nu kanske inte med någon som finns i mitt liv just nu.. Kanske inte ens inom en snar framtid med någon jag trott skulle kunna finnas i mitt liv..
men börja om ska man göra.. både på gott och ont..

efter ett tag har man inte så många första gången kvar.. det finns alltid de små.. första gången vi sett den här filmen tillsammans, första gången du träffat min kusins kompis mammas kille..

De stora första gångerna.. första blicken, första mötet, första kyssen osv.. ni vet var det bär..
Första natten tillsammans.. första frukosten.. första diskussionen och första bråket..

Alla första gånger med någon har betytt olika saker för en själv..
Alla första gånger ser olika ut med olika personer och alla första gånger är precis sm första gånger ska vara.. helt unika..

Alla har vi tusentals första gånger kvar.. misströsta inte.. Just nu är första gången jag sitter och skriver i den här bloggen samtidigt som jag lyssnar på min gud och längtar efter det där speciella första mötet..
för mig hände det nämligen inte.. det man inte kan minnas kan heller inte finnas.. men jag har mina aningar:D

peace love and understanding Robin;)
Människor är vi allihopa
misstag gör vi alla.. stora som små.. vissa mer synliga än andra..
gör man ett misstag som ingen ser, räknas inte det då? eller måste någon se för att det ska räknas som ett misstag? och ser någon, blir man då en sämre människa för varje misstag man gör?
är inte misstag en del av livet?

när blir misstagen en vana och när vet man när man ska sluta? är det här den gyllene regeln "tredje gången gillt" gäller?

Man kan inte misstro mänskligheten för att en person gör fel.. man kan inte heller dra alla över en kam.. man ska helst inte ha fördomar och man ska inte lägga sig i andras liv..
men det är ganska svårt att låta bli.. det är svårt att känna tilltro när man blivit sviken, det är svårt att se när man länge varit blind och det är svårt att blunda för faktum..
När man då inte vet något om en männska.. och inte förstår vad som är rätt och fel och inte fattar hur dumt det kan bli.. vad gör man då? det värsta..

man måste få göra fel.. man måste få göra misstag.. men till det hör också att man måste kunna bli förlåten.. måste kunna få en andra chans.. inte för många chanser.. måste kunna lära sig av misstag också.. förstorar man inte upp det själv så får någon annan göra det åt en..

oavsett vad som händer kan jag alltid luta mig tillbaka och smaka på min trollkaramell.. för hur surt det än smakar och hur dumt det än känns får man alltid spinna drömmar i ensamhet:)

peace love and understanding folket
så var det slut..
Nu har jag skrivit min sista uppsats på gymnasienivå..
nu är det så snart slut.. så nära.. så nära slutet av ingenting och början på oändligheten..
är det det här man har väntat på? är det nu livet börjar? eller är det nu det fortsätter?
Kommer något någonsin bli likadant? eller förstorar man upp allting? 
Att börja om på nytt..

Det är nu man ska leva, nu man ska uppleva..
Sedan ska man hitta sig sin rätta och uppleva ännu mer..

Alla ni som har en kärlek vid er sida, jag önskar er all lycka i världen! och jag hoppas ni uppskattar varandra till 100 %!
Jag hoppas ni säger varandra hur mycket ni tycker om varandra och hur ni älskar att det är just ni.. 
Det finns en hel värld, en hel oändlighet, ett helt liv och en massa miljarder människor och det finns en människa.. som valt just dig bland allt det här stora.. 

Min sista mening i min sista uppsats på gymnasiet; Är det värt att sträva efter en perfektion som egentligen redan finns bara vi tittar upp mot himlen eller ut mot havet?