CCY - PG 631982-6

Människor är vi allihopa
misstag gör vi alla.. stora som små.. vissa mer synliga än andra..
gör man ett misstag som ingen ser, räknas inte det då? eller måste någon se för att det ska räknas som ett misstag? och ser någon, blir man då en sämre människa för varje misstag man gör?
är inte misstag en del av livet?

när blir misstagen en vana och när vet man när man ska sluta? är det här den gyllene regeln "tredje gången gillt" gäller?

Man kan inte misstro mänskligheten för att en person gör fel.. man kan inte heller dra alla över en kam.. man ska helst inte ha fördomar och man ska inte lägga sig i andras liv..
men det är ganska svårt att låta bli.. det är svårt att känna tilltro när man blivit sviken, det är svårt att se när man länge varit blind och det är svårt att blunda för faktum..
När man då inte vet något om en männska.. och inte förstår vad som är rätt och fel och inte fattar hur dumt det kan bli.. vad gör man då? det värsta..

man måste få göra fel.. man måste få göra misstag.. men till det hör också att man måste kunna bli förlåten.. måste kunna få en andra chans.. inte för många chanser.. måste kunna lära sig av misstag också.. förstorar man inte upp det själv så får någon annan göra det åt en..

oavsett vad som händer kan jag alltid luta mig tillbaka och smaka på min trollkaramell.. för hur surt det än smakar och hur dumt det än känns får man alltid spinna drömmar i ensamhet:)

peace love and understanding folket
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress