CCY - PG 631982-6

Mvh ett stort känt företg
"Vi stöttar redan en stor känd organisation men vi hoppas verkligen att ni uppnår ert mål ändå. Mvh ett stort känt företag."
 
Tack så mycket! men ni tog oss precis ett steg bort från vårt mål.
 
Sedan jag kom tillbaka till Sverige har jag gjort mitt bästa för att spara pengar till vår privata resa (med våra privata pengar) till Tanzania i December, för att kunna starta första klass i januari, och för att samla ihop pengar (projektpengar) till projektet för att kunna registrera skolan, renovera barnhemmet samt köpa en ny bil.
 
När jag kontaktar stora företg har de redan ett samarbete med någon stor organisation.
När jag sitter och tittar på galan för världens barn ser jag hur pengarna tickar in, miljon efter miljon, och det är ju helt fantastiskt underbart! Människor hjälper världen! det finns inget bättre..
men jag kan inte låta bli att tänka "snälla ge oss bara 50.000 så vi kan köpa en bil."
För det är det vi skulle göra. Skulle vi få "ynka" 50.000 från den där insamlingen skulle vi sälja vår nuvarande bil och tillsammans med den summan köpa en ny bil. Vi skulle inte ta ut någon lön, vi skulle inte ha en rullande reklam i radio för otaliga tusenlappar, vi skulle enbart och endast köpa en bil. 
 
Jag satt och pratade med en vän om det här med lön för någon dag sedan.
Han frågade varför inte vi får någon lön. 
Får och får, det är ju vi som äger organisationen och vi väljer att inte TA någon lön.
Jag skulle aldrig kunna sitta och ta ut flera tusen i månaden när jag vet vem jag tar ifrån, när jag vet vad pengarna skulle kunna gå till istället.
 
Oavsett hur hårt jag arbetar så vet jag ju att jag aldrig arbetar hårdare än kvinnorna på barnhemmet som står på fälten i gassande sol elller regn och rusk, hämtar vatten på huvudet flera kilometer fram och tillbaka dagligen samt tar hand om 18 barn dygnet runt alla dagar i veckan.
Och varför ska jag ta ut en lön i månaden på lika mycket som de tjänar på typ 20 år?
 
Nej jag menar inte att stora organisationer lägger pengarna på fel saker, men jag börjar bara bli lite urpumpad på motivation när det känns som att vi är chanslösa mot dem trots att vi gör samma jobb, bara i mindre skala och därmed begär en mindre summa pengar.
 
Kära Gud ge oss en ny bil och låt alla som gör ett bra jobb med att rädda världen få bra medel till att uppnå det.
Nema, Jackie, Des och Gertrida
 
Rehema och Redenda som gör ett underbart jobb med våra små underverk
 
 
Moa

Åh, jag känner igen mig i allt du skriver. Det är frustrerande... Ibland vill jag bara lägga mig ner på golvet och gråta i förtvivlan. Men det är bara försöka fortsätta och så småningom dyker det upp något!

Svar: Tack Moa! Det känns skönt att inte vara ensam i kampen =) keep up the good work!
CCY - PG 631982-6

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress