CCY - PG 631982-6

var går gränsen?
Finns det en gräns för hur mycket lycka det kan finnas i ett liv?
Kan man komma till en punkt då allt känns så perfekt att man slutar uppskatta lyckan eller uppskattar den i mindre grad? När allt flyter på.. kan man då glömma bort vad som är bra och dåligt och börja haka upp sig på små problem som inte har någon egentlig betydelse?

En annan fråga.. Om en människa i en krets får så otroligt mycket flyt och vacker kärlek kan det då barka för varenda en i dennes omgivning? Kan man suga ut lycka ur andra människor och ta den själv utan att man själv vet om det?

Så känns det.. Mitt liv kan inte bli bättre.. På helt och fullt allvar känns det helt och hållet fullbordat.. och mina tankar är så lätta.. Jag går runt i ett moln av mjukhet och lekar.. Det är nu det börjar kännas att antingen barkar det snart, ändå är det inget jag går runt och funderar över.. Eller så barkar det för varenda männska i min omgivning..

Förhållanden rasar samman.. känslor försvinner.. livslånga vänskaper förstörs.. Och mitt liv rullar på en vagn gjord av bomull och köttbullar..

Är det min broms? är det det jag ska fokusera på? att hjälpa andra medan jag själv har det bra? flyter allt för att jag ska ha styrkan att klara av de andras problem? det kan jag lätt leva med.. men jag skulle hellre valt det motsatta.. att andra fick ha det så här bra.. känna på äkta lycka och själv vara den som blev utan.. mest möjliga lycka för flest möjliga antal individer så att säga.. äkta utilitarism..

Kanske det man ska behöva uppnå.. Är jag för vidskeplig? kanske.. kanske därför allt känns så lätt.. att det har någon mening på något sätt.. ändå är jag nog någonstans mest existentialist..
Men hur mycket jag än tror att vi är blanka papper.. eller tomma burkar eller vad som, som ska fyllas.. Ligger det alltid något i det man fyller.. Varför man fyller och hur man blir utfylld..

Du fyller mig till bredden med kärlek:)

Men jag klagar inte.. skulle antagligen inte byta ut min karamell för något i världen..
Känns bara lite surt..

Jag önskar er all lycka männskor! ärligt och på riktigt.. alla förtjänar några extra chanser samtidigt som ingen förtjänar att bli övertrampad och utnyttjad!

"The sweet aint that sweet without the sour"