CCY - PG 631982-6

sol och sköna dagar..
Ibland har jag sagt att jag är så lycklig och att allt är så vackert så att jag inte vill sova.. I helgen har jag verkligen levt upp till det.. Idag somnar jag varje gång jag blinkar.. Men det är så värt det!

Det har varit en lång helg.. med många nya upplevelser och ännu fler nya människor.. Det är så härligt vad alla blir glada och tillmötesgående så här när sommaren börjar smyga sig på.. sommaren som i helgen varit här i allra högsta grad..

De berömda första gångerna har haglat in som små svetsloppor och bränt sig fast i min hjärnas minnesbalk.. Att allt kan kännas så underbar.. va? och ändå kommer det så mycket inifrån.. att hämta styrka från sig själv för att uppleva tillsammans med andra kan aldrig slå fel..

Jag hoppas att alla nu njuter av solen och de strålar som lyser upp varenda ansikte i den här lilla by.. varenda leende som spelar i varenda mungipa hos varenda människa i egentligen varenda liten by och varenda stor stad i hela världen när solen lyser!

Det pirrar i min mage.. Det pirrar i hela min existens när jag tänker på allt vackert och speciellt.. Jag blir glad när du fyller på min oändliga kaffekopp och jag blir rädd när du berättar saker för mig och tittar på mig med din iskalla blick.. och sedan blir jag blyg och fnissig när du kramar mig och säger att det inte var din mening att skrämma mig:D Men det handlar inte om dig.. det handlar om mig.. och det handlar om sommaren.. och det handlar om mänskligheten och att det finns så mycket kvar att förstöra.. så mycket som inte försvunnit och så mycket som inte kan besudlas..

Det bästa är ändå att om allt försvinner har jag fortfarande minnet kvar.. Och det räcker gott och väl..

Första gången jag såg dig var du din bror:D

kärlek åt folket för tusan!


Robin
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress