CCY - PG 631982-6

Snart åker vi..
Snart bär det iväg till Tanzania. Det är över ett år sedan jag åkte därifrån.
Småtjejerna som var runt 2 när jag åkte är helt plötsligt runt 3, ja alla är ju ett år äldre men det märks mest på de minsta.
 
Skolan kommer öppna strax efter att vi anlänt, den invigning som jag trodde jag skulle missa får jag tack och lov vara med om trots allt.
 
Dau.. ja min bästa vän, du kommer vara 9 nu, börjat i ny klass och antagligen vara bättre än mig på engelska, som jag har saknat dig.
 
Mama har byggt ett gästhus en bit ifrån det hus vi bygger med hjälp av Jessica, Felisian och andra på plats.
 
På tal om Jessica så har hon nu en dotter, och det har ju jag med. Kanske är det den största förändringen av alla. Att vad jag än gör när jag kommer ned kommer jag göra det med min lilla prinsessa vid min sida, och hennes far så klart.
 
Vi åker ned som familj den här gången, sex ögon istället för två ska se den röda jorden i Matanana/Bumilayinga. Jag kan knappt föreställa mig hur det kommer kännas. Jag är nervös, men förväntansfull. Jag kommer sakna alla här i Sverige. Alice 7 kusiner, deras föräldrar samt annan släkt och vänner,önskar som vanligt att jag kunde ta med mig alla dit.
 
Men jag längtar, oj vad jag längtar. Jag vet hur det kommer kännas, för jag har känt det förr. Att vakna till ljudet av tuppen som gal och inse att vi äntligen är där, på riktigt. Smyga upp i soluppgången för att dricka grönt te och värma sig vid elden, nu med en liten bebis i min famn. Vakna till liv i takt med att samhället vaknar och sedan åka iväg till barnhemmet, nu med Jerry och Alice i samma bil. Spendera dagen med barnen, för att se min egna dotter leka med sina afrikanska syskon, låta hennes systrar bära henne i famnen och hennes äldre bröder läsa en saga för henne. Efter lunch kommer vi åka hem, kanske leka med Dau, bygga på huset, hälsa på hos någon,gå upp till byn, köpa färska grönsaker och titta på fotbollsmatch innan middagen i solnedgången. 
 
Ja jag längtar och jag hoppas verkligen att allt går bra på resan dit!
Och jag hoppas att jag kommer in i allt fort. Det är mycket som hänt på ett år och jag kommer känna mig som en nybörjare i världen där jag annars känner mig som tryggast.
 
 
 
 
 
Madde Ring

helt fantastiskt😄❤️! Spännande att ni åker som en familj❤️! Å att de o

Madde ring

å att de oxå får se allt detta underbara❤️❤️

Anonym

Å härligt att Alice och Jerry får se detta fantastiska❤️

Anonym

Önskar er en underbar tid därborta!.☺ Ta hand om varandra, 💚 Hälsa Jerry/Evelina

Nannette Büsgen

lycka till Linnea och även din lilla familj. Vad modiga ni är att åka till Tanzania med er lilla flicka. Vilken fantastiskt start på hennes liv.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress